1600 kg Benzinli Kompaktör Makinesi 16 kN
1700 kg Benzinli Kompaktör Makinesi 17 kN
1800 kg Benzinli Kompaktör Makinesi 18 kN
1900 kg Benzinli Kompaktör Makinesi 19 kN
Kompaktör Makineleri
Benzinli dizel elektrikli kompaktör kategorisindeki bütün ürünler (kompaktör çeşitleri) görselleriyle beraber en uygun (kompaktör fiyatları) Newton Makine’de bulabilirsiniz.
Kompaktör, genellikle toprak, sıcak asfalt gibi, küçük çaplı zemin ve yol kaplama malzemelerini sıkıştırma işlerinde kullanılan, zıplayarak basınç uygulayan ve titreşim yaparak çalışan, zemin sıkıştırma makinasıdır.
Newton Makine, asfalt ve toprak kompaktörleri, vibrasyonlu silindirler, tokmak zıp zıp yüksek performans ve kaliteli zemin sıkıştırma ekipmanları sunar.
İnşaat alanlarında bordür döşeme, asfalt yama, kilitli parke taşı, çevre düzenlemesi park bahçe kanal doldurma kaldırım alt zeminlerini sıkıştırmak amacıyla kullanılan kompaktörler uyguladıkları başınç (1600, 1800, 2600, 3500 kg kompaktör) ve üzerlerindeki motor çeşitlerine (dizel kompaktör, benzinli kompaktör, elektrikli kompaktör) göre farklılık göstermektedir.
Toprak veya asfalt gibi zeminleri sıkıştırmak için kompaktör makinesi sıklıkla kullanılmaktadır. Farklı ağırlıklara sahip olan kompaktör makinesi çeşitleri, zemine baskı yaparak çalışmaktadır. Kompaktör makinesi fiyatları ve en çok satan kompaktör makineleri çeşitleri için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. En popüler Kompaktör makinesi markaları Newton Makine de. Kompaktör modelleri ve özellikleri hakkında bilgi edinmek için ürün özelliklerini inceleyebilir, en uygun kompaktör fiyatları ile beğendiğiniz ürünü satın almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
Kompaktör Nedir?
Kompaktör döşeme öncesi inşaat alanlarında kullanılan ve işleri oldukça kolaylaştıran araç ve gereçlerden birisidir. Kompaktör günlük kullanımının gerekçesi olarak inşaat alanında sıkça ve her alanında kullanılabilmektedir.
Sıkışması gereken kum, çakıl, toprak gibi zemin malzemelerinin plakalı kompaktör sayesinde istenen bir kuvvette basınç uygulayarak döşeme öncesi düz ve sağlam bir zemin haline getiren makinedir.
Kompaktör ne işe yarar?
Adından anlaşılacağı üzere bir sıkıştırma aracıdır. Kompaktör zemin uygulaması yapılması gereken yerde öncesi ve sonrası kullanılmaktadır.
Zemin uygulaması öncesi toprak, çakıl, kum vb. gibi ana yapı ürünlerinin boşluklarının doldurulması herhangi bir kuvvette çökmesi bozulmasını önlenmek önemlidir. Bu kuvvetli plakalı kompaktör önemi burada ortaya çıkıyor.
Kompaktör uygulaması sayesinde dolgu malzemeleri sıkıştırarak uygun zemin elde edilmesiyle üzerine kaplanması düşünülen beton, asfalt, kilit taşı döşeme işlemi gerçekleşir. Sadece zemin uygulama öncesi değil sonrasında uygulanan asfalt, kilit taşı döşemesinde de uygulanmaktadır. Ve uzun ömürlü bir alt yapı oluşturulmaktadır.
Benzinli kompaktör ve silindir kompaktör modelleri en iyi kompaktör markaları tarafından üretilmektedir. Ekonomik kompaktör makinası fiyatları ile istediğiniz ürünler Newton Makine de.
Kompaktör Çeşitleri Nelerdir?
Kompaktör çeşitleri plaka üzerinde uyguladığı kuvvet ve çalışma prensiplerine göre ayrılmaktadır. Genel olarak elektrik, dizel ve benzinli motorlu olarak üretilirken çalışma tabla genişlik uzunlukları ve yön hareketlerine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Örneğin asfalt kompaktörü, tablalı kompaktör, tek yönlü (ileri hareketli) kompaktörler ve iki yönlü ( ileri geri hareketli) kompaktörler son olarak kanal işlerinde kullanılan tokmak zıp zıp bulunmaktadır.
Kompaktör Uygulamasında Nelere Dikkat Edilmelidir?
Yük taşıma kapasitesi artırılmak istenen toprak, kum, çakıl gibi elementlerin sıkıştırılmasında toprağın yapısı kadar kullanılan kompaktör seçimi de önemlidir.
Sıkıştırılmak istenen yapı öncesi iyi araştırma yapılmalı ona uygun kuvvette kompaktör tercih edilmelidir. Tercih sonrası operatör vibrasyonu en az etkilenecek şekilde tasarlanan bu ürünü kesinlikle iş güvenliğine uygun kullanmalıdır. Baret iş eldiveni makine ses desibeline uygun kulaklık ve çelik burun ve tabanlı ayakkabı kullanmalıdır. Kesinlikle talimatlara uymalıdır.
Kompaktörün Önemi Nedir?
Kompaktör yapı sıkıştırma alanında çok önemlidir. Toprak sıkıştırma esnasında kompak hale getirerek havayı dışarı atar boşlukları doldurur gelecekteki çökme riskini ortadan kaldırır.
Genellikle dış mekan uygulamalarında kullanılsa da diğer projelerde önemli rol oynar. Gevşek çakıl, kilit taşı döşeme işleri, asfalt yama, kanal uygulamalarında zemini sıkıştırarak ileride oluşabilecek çökmeleri engeller.
Kompaktör Silindir
Kompaktör silindir makinasının çalışma prensipleri çok kolaydır. Kompaktör silindir makinası için aşağıdaki süreçlere dikkat etmeniz gerekmektedir. Genel olarak, kuru granülasyonun arkasındaki düşünce, daha önce belirlenmiş bir kuvvete maruz bırakılan ince bir tozun, kompakt bir tabaka ya da katıya dönüşmesidir. Sıkıştırma uygulamasının etkinliğini belirleyen kilit etmenler ise:
* Ayırma kuvveti
* Basınç yetenekleri
* Besleme vidası
* Çevre hızı
* Diameter
* İşlenmekte olan materyalin türü
* Silindir yüzeyidir.
Kompaktör Fiyatları Nedir?
Sitemizde üretmiş olduğumuz kompaktör modellerine rastlayabilirsiniz. Bu bağlamda bir incelemede bulunduğunuzda en ucuz kompaktör özellikleri ve kullanım alanları değiştikçe tabi ki de uyguladıkları kuvvet hesaba katıldığında kompaktör fiyatları artış göstermektedir.
Yukarıda bahsedilen detaylar konular göz önünde bulundurularak sitemizde ufak bir inceleme yaparak size uygun olan kompaktörü belirleyebilir ya da bizi arayarak detaylı teknik bilgilendirmesinden sonra işinize en uygun inşaat kompaktörü belirleyebiliriz. Vibrasyonlu kompaktör, dizel kompaktör ve silindir kompaktör modelleri en uygun Kompaktör fiyatları ile Newton Makine de.
Beklentileri karşılayan, yüksek performans sunan, ekonomik ve kaliteli kompaktör çeşitlerine Newton Makine güvencesi ile hemen sahip olabilirsiniz. Kompaktör nedir ne işe yarar ya da kompaktör makinesi nedir gibi kafanıza takılan sorular için bizlerle iletişime geçerek ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.
Kompaktör Makinesi Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Tüm zeminleri düzeltmek için kompaktör makineleri idealdir. Kompaktör makinaları ile toprak, çakıl veya kumlu zeminleri kolaylıkla düzleştirebilirsiniz. Kompaktör makineleri arasından seçim yaparken benzinli ya da elektrikli modelleri tercih edebilirsiniz. Kendi bütçenize uygun fiyatlarla satışa sunmuş olduğumuz kompaktör makineleri arasından da seçim yapabilirsiniz. Ekstra bakım gerektirmeyen kompaktör makineleri arasından kullanmak istediklerinizi satın olarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
Web Tasarım & Dijital Pazarlama Hizmetleri : UPGO